Centsoft bliver erhvervet af Palette

Det er med glæde og stolthed, at vi kan oplyse, at Centsoft er blevet erhvervet af Palette Software. Palette udvikler og sælger en lignende løsning som Centsoft, men med fokus på hele processen fra indkøb til faktura, og med de største selskaber som primære brugere. Eftersom Centsoft er en smart standardløsning til mellemstore virksomheder, supplerer vi hinanden rigtigt godt.

Centsoft vil fortsætte som datterselskab i Palette-koncernen og med fortsat fokus på vores nuværende kundebase. Centsoft bliver et datterselskab til Palette Software Group, og Centsofts nuværende ejere går ind som store aktieejere i Palette. Formålet med forretningen fra Centsofts side er at få adgang til nye markeder, hvor Palette allerede er etablerede – blandt andet USA, England, Norge og Danmark.

Derudover er en følge af fusionen, at Centsoft tilføres nye udviklingsressourcer. Vores udvikling og leverance i form af support osv., forbliver hos os på Centsoft for at sikre fortsat høj kvalitet.

Vi tror ikke, at I som kunder vil kunne mærke ovenstående ændring i nogen større udstrækning, men vi håber, at I på sigt vil opleve, at vores løsning til fakturahåndtering vil være endnu mere spændende at anvende.

Læs Palettes pressemeddelelse her.

For eventuelle spørgsmål og overvejelser kan du maile til kontakt@centsoft.dk