Det er nemt at komme i gang

Med Centsoft Invoice får du markedets mest moderne system til at håndtere leverandørfakturaer. Det er et kraftfuldt men alligevel enkelt system at arbejde med, og det fungerer både for mindre virksomheder såvel som for store.

Centsoft Invoice er udviklet i en moderne webgrænseflade, som gør, at systemet fungerer i alle webbrowsere og på alle platforme. Systemet passer til forskellige brancher og virksomhedstyper og er et system, som din virksomhed kan vokse med.

Det aktuelle Centsoft Invoice-system er vores løsning af anden generation, hvilket indebærer, at vi har lært af tidligere fejltagelser og bygget et velfungerende produkt. Det er et stabilt program med lavt supportbehov, men hvis det er nødvendigt, er vi hurtige til at besvare og løse problemer.

Det er et stabilt system, og den nye moderne teknik garanterer også, at systemet fungerer mange år fremad.

 

Brugervenlig håndtering

Du kommer hurtigt i gang med at arbejde i Centsoft. Det er et brugervenligt system med en intuitiv arbejdsgang, som gør det nemt for dig at komme i gang.

Ved installationen hjælper vi dig med at indstille de nødvendige grundindstillinger for systemet, og vi giver dig en grundig gennemgang af, hvordan systemet fungerer.

I og med at det er let at sætte sig ind i systemet, så kræver det meget lidt oplæring af økonomipersonale og attestanter. Det gør også, at det er nemt at ansætte midlertidig arbejdskraft i økonomiafdelingen.

 

Automatiser hele arbejdsgangen

Centsoft Invoice kan tilpasses helt efter dine behov, og du skaber en enkelt arbejdsgang, som automatiserer attestprocessen. Vi hjælper dig med at opsætte konfigurationen i dit økonomisystem og tilpasse det efter dine rutiner og arbejdsmåde. Systemet kan blandt andet matches mod modtagne leverancer og indkøbsordrer fra dit økonomisystem.

Selve tolkningen af fakturaerne kan ske på forskellige måder. Du kan f.eks. anvende en tjeneste til tolkning i skyen eller vælge at scanne via en scanningscentral.

Reservér gerne en demo med os, så viser vi dig, hvordan det fungerer!