PARTNERE

Vil du også gerne føje moderne fakturahåndtering til dine tilbud? Sammen med os kan du skabe værdi for dig selv og dine kunder.

Centsoft er en partner der giver god mulighed for at DL Software og Cash-In skal kunne tilbyde helhedsløsninger. Takket være Centsofts integration kan vores kunder fokusere mere på deres kærnevirksomhed. Samarbejdet med Centsoft har åbnet nye døre, ikke bare for os, men også for DL Primes brugere.

Vi er tilfredse med samarbejdet med Centsoft, som har spillet en markant rolle for os i udviklingen af nye forretningsområder. For os er Centsoft en vigtig samarbejdspartner, med hvem vi deler fælles mål. Vi kan tilbyde et moderne produkt i verdensklasse, til kunder som vil udvikle og optimere deres forretningsproces og derigennem forbedre deres konkurrenceevne.

- Kenneth Sohlberg, DL Software

Vores tilbud til partnere

Som partner til Centsoft får jeres kunder adgang til et moderne fakturahåndteringsystem. Vores løsning har stor funktionalitet og kan uden problemer tilpasses jeres kunders behov. Alle kunder bruger den samme version af Centsoft, som let kan konfigureres til forskellige regnskabssystemer og godkendelsesproces. Løsningen passer til alle typer virksomheder, uanset branche, og er et system, der udvikler sig, efterhånden som dine kunders behov vokser.

Centsoft Invoice kan let integreres i flere økonomisystemer på markedet. Brugergrænsefladen er tilgængelig på forskellige sprog, og i takt med at vi udvider til flere markeder, tilføjes flere sprog. Vi tilbyder træning samt de seneste opdateringer og nyheder til dig og alle dine kolleger, som vil præsentere og sælge Centsoft til jeres kunder.

 

MERE END 10 ÅRS ERFARING

Centsoft har mere end 10 års erfaring med elektronisk fakturahåndtering. Vores system er førende både når det gælder brugeroplevelse og teknisk ekspertise. Centsoft udvikler sig konstant med ny og forbedret funktionalitet, og i dag har vi mere end 30.000 brugere i flere forskellige lande, som nu alle har en mere effektiv fakturahåndtering takket være Centsoft.

Vores partnere

Som partner med Centsoft får du:

Markedsleder fakturahåndtering
Funktionalitet til global brug
Undervisning til dig og dit team
Levering inden for et par uger
Nem integration i dit eller dine virksomhedssystemer
Støtte i verdensklasse

Udfyld, og så kontakter vi dig.

    Læs mere