Spar tid og penge, og minimér risikoen for fejl

Her er systemet, der gør fakturahåndtering nemmere end nogensinde.
– Mange sænker sine omkostninger med op til 80 procent, siger Christoffer Hartung, administrerende direktør i Centsoft.

Mange svenske virksomheder bruger unødigt meget tid og penge på at håndtere fakturaer. Et ineffektivt system øger desuden risikoen for fejl, og at du pådrager dig unødvendige morarenteomkostninger.

– I de traditionelle systemer skal du åbne posten, hente en kopi af fakturaen, lægge den ud til attest og derefter sende den videre til økonomiafdelingen. Når den derefter er klar, skal den bogføres endnu engang og derefter betales. Det optager megen tid og er en ineffektiv måde at arbejde på, siger Christoffer Hartung, administrerende direktør hos Centsoft.

Hans virksomhed har fundet frem til en unik måde at håndtere fakturaer på, som reelt effektiviserer virksomhedens arbejdsgang. Systemet, Centsoft Invoice, anvendes af mere end 10.000 personer hver dag, og er mindst talt nemt at anvende.

Alle fakturaer sendes til en e-mail, som du selv vælger, og som derefter sendes direkte ind i systemet. Der kan økonomiafdelingen få et fuldt overblik over alle leverandører og fakturaer, som skal håndteres og betales. Alt er også integreret i jeres økonomisystem, hvilket gør processen endnu mere enkel.

– Det plejer at tage to timer at lære systemet for en virksomhed, som håndterer 10.000 fakturaer pr. år, og brugergrænsefladen er meget enkel og nem at anvende. Du har adgang til systemet overalt på og uden for kontoret og kan attestere fakturaer på computeren, såvel som på tabletten eller på mobilen. Derudover kan man automatisk se, hvilke virksomheder der kan sende e-fakturaer, siger Hartung.
De virksomheder, som vælger at anvende Centsoft Invoice, plejer at mærke resultatet direkte med reducerede omkostninger på op til 60 procent. Årsagen er enkel: orden i tingene. Personalet bruger mindre tid på unødvendigt papirarbejde, og ingen fakturaer går tabt.

– Du mærker effekten allerede fra første dag. Personalet ser direkte, at de sparer flere timer hver dag, siger Hartung.